donderdag 4 december 2008

Deel je creativiteit met de rest van de wereld

RedesignMe is het eerste Web 2.0 initiatief dat zich compleet toewijd op de co-creatie van producten tussen bedrijven en hun klanten. De site is in juni 2007 gestart. Leden van de site geven niet alleen informatie over hun ervaring met dagelijkse producten, ze geven ook daadwerkelijk voorstellen tot verbetering. Op deze manier assisteren ze R&D teams van over de hele wereld bij het maken van belangrijke ontwerpbeslissingen. Een waar uniek concept.

RedesignMe.com is bedacht door mensen met een achtergrond in productontwerp en productontwikkeling. Daardoor kennen wij de valkuilen van "design for experience" en hebben we RedesignMe.com volledig ingericht rondom de wensen van eindgebruikers en productontwikkelaars.

In totaal zijn er nu bijna 2500 actieve Redesigners die dagelijks meedenken over en meeontwerpen aan producten van verschillende bedrijven. Onze leden zijn gerangschikt op leeftijd, geslacht, land en tal van interesses en beroepenkenmerken. Naast een groep van designers en young professionals is de database ook uitgebreid met tal van consumenten met een interesse in productontwerp. Indien gewenst kunt u uw challenge "targetten" op een gesegmenteerde groep. Meer info..

Geen opmerkingen: